Redactie en copywriting

Ik richt mijn blik en pen graag op verhalen die me raken en waarin ik een maatschappelijke meerwaarde zie. Door ze de wereld in te (helpen) sturen via verhalen, reportages, columns en boeken hoop ik een steentje bij te dragen aan de wereld die ik graag zie ontstaan.

Vooral voor persoonlijke verhalen en voor thema's als (sociale) duurzaamheid, diversiteit, inclusie, holistische zorg, rouw en verlies, veerkracht, bewustzijnsgroei, onderwijsvernieuwing en de transitie naar nieuwe woon- en werkvormen heb ik een grote voorliefde.

Met meer dan 13 jaar op de teller als freelance researcher, journalist en copywriter, schreef ik honderden columns, reportages, webteksten en interviews voor tal van media en mooie organisaties. Ook mocht ik mijn schouders al zetten onder het schrijven van een aantal boeken. Je vindt enkele voorbeelden van mijn tekstwerk in mijn portfolio terug. 

Wil je woorden geven aan jouw boodschap voor de wereld? 

Ben je op zoek naar een ervaren taaltovenaar die je helpt bij het in de wereld zetten van je verhaal, boek, webteksten en/of andere communicatie? 

Of schrijf je zelf verhalen, teksten, blogposts of boeken die je graag eens door een redacteur onder handen wilt laten nemen? 

Contacteer me gerust vrijblijvend om een mogelijke samenwerking te bespreken. Ik zie redactie en copywriting als maatwerk, dus bekijk graag samen met jou wat ik voor je kan betekenen en bezorg je op voorhand een helder zicht op de vergoeding die hoort bij jouw specifieke vraag. 
 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr

Lien Van Laere | info(at)lienvanlaere.be | +32 (0)486 48 28 87 | Woods Of Wonder bv | BTW BE 0807 903 201
Op de hoogte blijven van activiteiten en andere nieuwigheden? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.