woman writing a diary.jpg
Redactie en copywriting

Ben je op zoek naar hulp bij het in de wereld zetten van je verhaal, boek, webteksten en/of andere communicatie? 

 

Schrijf je zelf verhalen, teksten, blogposts of boeken die je graag eens door een ervaren redacteur onder handen wilt laten nemen? 

Ik richt mijn blik en pen graag op verhalen die me raken en waarin ik een maatschappelijke meerwaarde zie. Door ze de wereld in te (helpen) sturen via reportages, columns, websites en boeken hoop ik een steentje bij te dragen aan de wereld die ik graag zie ontstaan.

Vooral voor mensen en organisaties met een mooie missie, voor persoonlijke verhalen en voor thema's als (sociale) duurzaamheid, diversiteit, holistische zorg en lichaamswerk, rouw en verlies, veerkracht, bewustzijnsgroei, natuurlijk leven, verbindende communicatie, onderwijsvernieuwing en de transitie naar nieuwe woon- en werkvormen heb ik een grote voorliefde.

Met meer dan 14 jaar op de teller als freelance researcher, journalist en copywriter, schreef ik al honderden columns, reportages, webteksten en interviews voor tal van media en mooie organisaties. Ook mocht ik mijn schouders zetten onder het schrijven van een aantal boeken, in opdracht van mooie mensen en organisaties. Je vindt enkele voorbeelden van mijn tekstwerk in mijn portfolio terug. 

Wil je woorden geven aan jouw boodschap voor de wereld? 

Ik ben graag jouw taaltovenaar. Contacteer me gerust vrijblijvend om een mogelijke samenwerking te bespreken. Ik zie redactie en copywriting als maatwerk, dus bekijk graag samen met jou wat ik voor je kan betekenen. Ik geef je bij aanvang een helder zicht op het tarief dat hoort bij jouw specifieke vraag.