Disclaimer

 

Algemeen
Alle informatie die via deze site wordt aangeboden is uitsluitend bestemd voor functionele doeleinden. Ik (Lien Van Laere) ben niet aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook, door het (onjuist) gebruiken van de op deze site geboden informatie. 

Auteursrecht

Alle informatie op deze website (tekst, foto's en andere afbeeldingen) is beschermd onder de Auteurswet. Behoudens wettelijke uitzonderingen mag niets op deze website worden verveelvoudigd, aan derden ter beschikking gesteld of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande toestemming van de rechtbank. 

 

Copyright 

Het is niet toegestaan informatie van deze site te kopiëren en/of te verspreiden zonder de schriftelijke toestemming van de auteur en eigenaar (Lien Van Laere). Op alle aangeboden teksten, beelden en downloads is het copyright voorbehouden aan de originele uitgever. Een aantal van de foto's die gebruikt zijn op deze website behoren toe aan de rechtmatige auteur. 

 

Privacybeleid

In onderstaande tekst leg ik je graag uit hoe ik je persoonsgegevens verwerk en gebruik opdat je op de hoogte kunt blijven van het aanbod en activiteiten. Wanneer je inschrijft voor de nieuwsbrief, worden je gegevens (naam en e-mailadres) beveiligd bewaard bij WIX, in overeenstemming met het WIX-privacybeleid en de Europese privacywetgeving. Deze gegevens gebruik ik uitsluitend voor het  versturen van mijn nieuwsbrief. Je gegevens worden nooit met derden

gedeeld. Ze worden bewaard zolang je op de nieuwsbrief bent ingeschreven. Uitschrijven kan elk moment via deze link. Dan worden je gegevens uit mijn bestand verwijderd. Verder kun je ook te allen tijde je mailadres opvragen, inzien, corrigeren of laten verwijderen door via deze link contact met me op te nemen. 

Heb je bij het doornemen van deze privacyverklaring vragen of wil je contact met me opnemen, dan kan dit via deze link