• w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr

Schrijfcoaching

'If a story is in you, it has to come out.' 

- William Faulkner

Broed je op een verhaal of boek - waargebeurd of fictief, zakelijk of persoonlijk? 

Raak je maar niet aan het schrijven? 

Twijfel je over de juiste toon of insteek? Vind je de woorden niet? 

Ben je op zoek naar eerlijke, heldere en constructieve feedback? 

​​

Als schrijfcoach sta ik je graag met raad en daad bij. 

Eerst maken we samen helder wat de essentie is van wat je wilt vertellen en hoe je dat wilt doen. Vervolgens begeleid ik je bij het proces van het uitschrijven en finetunen van je tekst, tot hij op punt staat. Het resultaat van het traject is een verhaal, tekst, portret of boek waar niet alleen je boodschap, maar ook je ziel in zit. Een schrijfsel waarvan je zegt: 'Ja. Precies zo heb ik het bedoeld.' 

​​

Praktisch

Voor een one-on-one coachingsessie op maat van jouw schrijfproject en noden betaal je als particulier 60 euro/uur. Ben je zelfstandige en/of gaat het om een werkgerelateerd schrijfproject, dan betaal je 75 euro/uur. Voor startende zelfstandigen tot 30 jaar is een voordeeltarief voorzien van 65 euro/uur. Dit tarief geldt tot maximum 6 maanden na opstart van je zaak. Kies je voor een traject van min. 10 uur, dan geniet je van 15% korting op het totaalbedrag. 

​​

Waar

Je bent welkom in mijn schrijfatelier in Everbeek (Brakel). 

Ook Skype-coaching en/of coaching op verplaatsing behoort tot de mogelijkheden. Bovenvermelde tarieven zijn excl. eventuele verplaatsingsonkosten (0,35 euro/km). Praktische vragen? Neem even contact op en we bekijken samen de mogelijkheden. 

Zeg het met een brief

To send a letter is a good way to go somewhere without moving anything but your heart.  

- Phillys Theroux 

Je wilt een persoonlijk verhaal de wereld in. Misschien voelt het wat kwetsbaar. Misschien barst het van liefde en leven, of vertelt het van een pijn die eindelijk geheeld mag worden. Hoe dan ook: het wil geschreven worden, zodat ruimte ontstaat voor nieuwe verhalen. 

Een brief kan een bijzonder krachtig medium zijn om iets van je af te schrijven en om woorden te geven aan wat in je leeft . Zelf schrijf ik al brieven sinds ik het alfabet leerde spellen. Ik deed het graag en veel en ben er nooit mee opgehouden.

De voorbije jaren begeleidde ik ook heel wat mensen bij het schrijven van persoonlijke brieven aan zichzelf of anderen. Want woorden geven aan wat in je binnenwereld speelt, is niet altijd even eenvoudig. Vaak is het een gevoelig proces dat zorgvuldige omkadering vraagt. Ervaring en feedback leerden me dat het heel mooi, betekenisvol en vaak ook bevrijdend is. Bij huwelijken, relatiebreuken, geboortes en begrafenissen. Om een wens te delen, een hoofdstuk af te sluiten of afscheid te nemen van een dierbare. Om uitdrukking te geven aan wat iemand voor je betekent of betekend heeft. 

Ik begeleid je graag bij het op papier zetten van wat gezegd wil worden.

In jouw woorden en op jouw manier. Zodat je voelt: het klopt. 

Iets voor jou? Neem contact op en ik bekijk graag samen met jou wat ik voor je kan betekenen. 

Please reload