Een diepe duik in 2017


In essentie is een nieuw jaar misschien niet veel meer dan een markering op een kalender. En toch doet het iets met me, telkens weer. Al is het maar omdat er een gloednieuwe agenda met 365 witte bladzijden bij hoort, klaar om beschreven te worden. Dit jaar beschrijf ik die van mij onder meer met een website in een nieuw jasje en een kersvers workshopaanbod voor volwassenen en kinderen.

Mijn persoonlijke wens voor 2017 is eenvoudig: verder de stroming van het leven volgen.

Nieuwsgierig, vol goesting en trouw aan mijn hart. Jou wens ik van harte hetzelfde toe.

Anaïs Nin schreef ooit: "I must be a mermaid. I have no fear of depths and a great fear of shallow living." De diepzielduiker in mij kan zich daar helemaal in vinden. Dus ook dat staat hier op de agenda voor het komende jaar: verder de diepte in duiken, om samen met jullie de parels te vissen die daar verborgen liggen. One story at a time.

Duik je mee?

Recent Posts
Archive