Er was eens...

Verbindende verhalen voor jong & jong van geest

'Er was eens... ' Het zijn magische woorden die als vanzelf de deur naar een andere wereld openen. De verteltraditie is zo oud als de mensheid zelf en verovert al eeuwenlang harten. Ook vandaag, misschien wel meer dan ooit. In tijden waarin Koning Televisie regeert, vergezeld door zijn hofhouding van Beeldschermen, is niets zo heerlijk als je in goed gezelschap scharen rond de warmte van een live verteld verhaal. 

Als verteller laat ik jong en jong van geest graag de warme gloed ervaren die uitgaat van het juiste verhaal op het juiste moment, al dan niet opgeluisterd met beelden en/of een sfeervol streepje muziek. 

Ook graag de magie ervaren? Wil je op de hoogte blijven van aankomende vertelactiviteiten? 
Ben je op zoek naar één of meerdere verhalen op maat voor een bijzondere gelegenheid? 

Contacteer me vrijblijvend en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen. 

(F)luisteravond Lalalaere

laar, laer, zn. - 'open plaats in een bos'

Een vader en zijn eerstgeboren dochter
Hij vijfenzestig, zij vijfendertig
Samen één eeuw Van Laere


Met deze woorden begon dit verhaal. Dichtbij huis. In intieme kring.

Pretentieloos en recht uit het hart.

Vanuit een gedeelde liefde voor muziek en het woord organiseerde ik samen met mijn vader een reeks (f)luisteravonden aan de rand van een eeuwenoud beukenbos. We serveerden er een buffet van verhalen en warme (f)luisterliedjes, hapjes en drankjes, wervelende woorden en een verdwaald vleugje magie.

Of we de formule alsjeblieft wilden herhalen? Graag. Momenteel werken we volop aan nieuwe nummers en teksten om ons repertoire mee uit te breiden. Wil je graag eens een avond bijwonen? Laat het ons weten met een mailtje en we houden je op de hoogte van nieuwe data. 

Please reload

Lien Van Laere | Tuinwijk ter Heide 47, 9050 Gentbrugge | info(at)lienvanlaere.be | +32 (0)486 48 28 87 | BTW BE 0879 211 562