Schrijfvogels (9-12 jaar)

 

Houd je van fantaseren? Maak je weleens dingen mee waarvan je denkt: hier zit een verhaal in? 

Welkom in ons nest voor jonge schrijfvogels: een knusse plek waar we ons drie voormiddagen lang samen nestelen op onze creatieve eieren om ze stap voor stap uit te broeden. Dat doen we individueel en in kleine groep, onder de vleugels van een enthousiaste en ervaren schrijfcoach. Op het menu staan voedende inspiratiezaadjes, speelse en prikkelende oefeningen en een schatkist vol handige schrijftips. Je leert verhalenstof uit de lucht plukken en je vondsten uitwerken op papier. 

Klaar voor de reis? Blink je snavel op, vlieg naar ons nest en pluk de mooiste schrijfveer uit je vleugels. Je gaat weer naar huis met een schrift vol pennenvruchten. Waargebeurd, verrukkelijk verzonnen en vooral: zelf geschreven! 

Voor wie 

Je bent tussen 9 en 12 jaar oud. Schrijf je al graag verhalen, dan is dat leuk, maar nodig is het absoluut niet. Om spelling maken we ons evenmin druk. Het voelen kriebelen om te schrijven volstaat. Ook Schrijfvogels die al eerder aan de workshop deelnamen zijn van harte welkom voor een nieuw schrijfavontuur vol kakelverse inspiratiezaadjes, oefeningen en verhalen. Tot dan?  

Datum en locatie

De nieuwe workshopdata zijn nog niet bekend. Blijf je graag op de hoogte? Laat het me even weten via mail

Deelname
Om voldoende individuele aandacht te verzekeren, is er plaats voor max. 7 kinderen. 

Inschrijven kan via een mailtje naar info@lienvanlaere.be, met je naam, leeftijd en vermelding van de workshop ’Schrijfvogels’. Je inschrijving is bevestigd bij betaling van je bijdrage op het rekeningnummer BE 03 9731 3534 9184, met vermelding van je naam en de workshop waarvoor je inschrijft. 

Please reload

Lien Van Laere | info(at)lienvanlaere.be | +32 (0)486 48 28 87 | BTW BE 0879 211 562

Op de hoogte blijven van activiteiten en nieuwigheden in ons aanbod? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr